HomeWebshopWie is B2B-LEDLeveringstermijnKlant wordenContactMijn account

B2B-LED - De profi LED webshop

Leveringstermijn


1: Leveringstermijn voorraadartikels


Voorraadartikels hebben een standaard leveringstermijn van 2-werkdagen, dit steeds te rekenen vanaf de eerst opvolgende werkdag of werkdagen indien u op een feestdag of in het weekend bestelde, steeds te rekenen na ontvangst van uw betaling. Moest het gebeuren dat om welke omstandigheden dan ook de leveringstermijn langer is of dat het desbetreffende artikel tijdelijk is uitverkocht brengen wij u zo snel mogelijk op de hoogte van de nieuwe leveringstermijn.  

2: Leveringstermijn bij geen voorraadartikels


Geen voorraadartikels hebben een gemiddelde leveringstermijn van 4- tot 10-werkdagen afhankelijk van de bestelde artikels, dit steeds te rekenen vanaf de eerst opvolgende werkdag of werkdagen indien u op een feestdag of in het weekend bestelde, steeds te rekenen na ontvangst van uw betaling. Moest het gebeuren dat om welke omstandigheden dan ook de leveringstermijn langer is of dat het desbetreffende artikel tijdelijk is uitverkocht brengen wij u zo snel mogelijk op de hoogte van de nieuwe leveringstermijn. 

3: Hoe herkent men voorraadartikels en geen voorraadartikels?


Bij geen voorraadartikels vindt u de volgende vermelding in de artikelbeschrijving "Geen voorraadartikel! Levering gebeurd rechtstreeks via onze partnerfirma - Leveringstermijn bedraagt hierdoor maximaal 5- tot 7-werkdagen" 
Vind u deze vermelding niet terug in de artikelbeschrijving gaat het om een voorraadartikel. 

4: Minimale bestelhoeveelheid van niet voorraadartikels


Bij bepaalde niet voorraadartikels bestaat er een minimale afname, de minimale bestelhoeveelheid vindt u terug in de artikelbeschrijving. Deze regeling is gewoon om logistieke redenen in het leven geroepen aangezien het voor onze partnerfirma's niet rendabel is een order te verzenden voor slechts één lampje. Alvast bedankt voor uw begrip. 

Heeft u nog verdere vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina. 

Onze betalingsmogelijkheden

Home Webshop Wie is B2B-LED Leveringstermijn Klant worden Contact Mijn account

Alle prijzen zijn Exclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden
Webshop software: EasyWebshop.be